Cartell FestiNiu 2015
02

abr15

Cartell complet FestiNiu 2015

Amb esta confirmació donem per tancat el cartell del Festiniu 2015 que comptarà amb: La Pegatina Los Chikos del Maíz página oficial, La Sra. Tomasa, Sva-Ters i el guanyador del concurs.

LA PEGATINA

És considerat el grup català més internacional de l’actualitat. En aquests deu anys de carrera, han recorregut 20 països de tot el món i tothom té en ment les seves gires asiàtiques (a la Xina i el Japó) i les seves incursions sud-americanes (a l’Equador, l’Argentina i l’Uruguai). A més, han aconseguit ser un dels grups imprescindibles en els festivals més grans d’Europa com el Sziget (Hongria) o el Pinkpop (Holanda), entre molts altres. Tots aquests èxits es deuen, en gran part, a les seves actuacions en directe. Els seus concerts són una festa on tothom balla, canta, riu i on el públic no podrà deixar de mirar l’escenari, perquè hi passaran moltes coses.

- LOS CHIKOS DEL MAIZ

Grup valencià de rap format per MCs Nega, Toni Mejias i DJ Bokah. Les lletres del grup aborden temes com el terrorisme, la monarquia, la situació laboral o l’escena hip-hop a Espanya. El grup es caracteritza per tenir unes lletres àcides, en les quals el sarcasme s’entrellaça amb les referències literàries, cinematogràfiques, polítiques i de la cultura popular. Els seus membres s’han declarat seguidors del marxisme científic i antifeixistes, tant a través de les seues cançons com en diferents entrevistes.

- LA SRA. TOMASA

Grup sense tabús pel seu original i arriscada mescla musical, que es basa a fusionar les últimes tendències de l’electrònica amb música llatina, reggae, funk i fins i tot Hip-hop. Transmeten un camí per a experimentar alguna cosa nou, diferent, perdent la por al desconegut i defensant l’autenticitat humana. Festa asegurada!!!

- SVA-TERS

És un grup de música en valencià d’Alcàsser. El seu estil és una barreja de rock clàssic, ska, jazz, rumba i reggae, entre d’altres. Quasi totes les seues lletres tenen un gran to d’humor (cosa que ja es pot endevinar pel nom del grup), barrejades amb reivindicacions socials i polítiques. El nom, a l’estil dels grups de ska que posen la paraula SKA al nom del grup, ens mostra que el grup ha creat el seu propi estil de música: l’sva. L’sva és un estil fester, on es barregen molts tipus de música per divertir a la gent.

- GUANYADOR DEL CONCURS

Web realitzada per